OM PSYKOLOGKLINIKKEN STAMINA

STAMINA psykologerne v/ Charlotte Høyrup er en moderne privat psykologpraksis med praksis i Hillerød. STAMINA har overenskomst med sygesikringen. Det betyder at klienter med en henvisning fra lægen kan få psykologbehandling med tilskud fra den offentlige sundhedssikring.

STAMINA tilbyder psykologisk konsultation i form af behandlingssamtaler og rådgivning til børn, unge og voksne samt coaching, sundhedsrådgivning og stresshåndtering.

STAMINA gør sit ypperste for skabe en tryg og omsorgsfuld atmosfære, hvor du vil være i centrum.

Du vil som klient eblive mødt med en høj faglighed, ligeværd, medejerskab og transparens.

STAMINA er optaget af forandringsorienteret behandling, nytænkning, udvikling og evidens. Basalt er tilgangen anerkendende og løsningsorienteret med henblik på indsigt og bedring.

Det er min ambition at møde dig/klienten åbent, anerkendende og tillidsfuldt. Det er afgørende og i ærbødighed vigtigt at møde det enkelte menneske med dets unikke vanskeligheder, ressourcer og potentialer.

Fokus vil være at finde de specifikke strategier, der for klienten – hurtigst muligt, vil betyde oplevelsen af lindring og bedring i forhold til udfordringer og symptomer.

Kontakt oplysninger

Email: ch@stamina-psykologerne.dk
Tlf. nr. 6017 3663

Indtal gerne en besked på STAMINAs telefonsvarer, så vil du hurtigt blive kontaktet for aftale. Ved fremsendelse af mail, er det vigtigt at tekstindholdet af din mail, er neutralt for at beskytte dine personfølsomme data.

Inden vi mødes første gang

I forbindelse med accept af regler og betingelser i forhold til praksisdrift, overholdelse datasikkerhed, psykologbehandling og samtykke, bedes du inden første møde downloade, printe og underskrive følgende dokumenter

  • Datasikkerhed
  • Praksisbetingelser
  • Samtykkeerklæring

Disse dokumenter bedes du medbringe i forbindelse etablering af forløb.

FIND VEJ:

STAMINA psykologerne

Psykolog Charlotte Høyrup

Nordre Jernbanevej 37, 1

Hillerød Stationsbygning

3400 Hillerød

Cvr.nr. 30 84 28 71