METAKOGNITIV TERAPI/MCT

Metakognitiv terapi. MCT/MCT-C

Metakognitiv terapi (MCT) er en ny evidensbaseret behandlingsform der oprindeligt er udviklet til behandling af angst og depression. Metoden adskiller sig fra andre metoder ved målrettet at fjerne tidskrævende bekymringer og bekymringer.

Den metakognitive terapi metode er udviklet af Dr. Adrian Wells, baseret på forskningsundersøgelser, og den redefinerer baggrunden for, hvorfor vi føler os syge, deprimerede, eller angste. Det er således ikke selve tilstedeværelsen af negative tanker, som gør os syge, men snarere den tid vi bruger på at bearbejde tankerne. Med andre ord, kan vi ikke selv styre mængden af de tanker vi får, men hvordan vi håndterer dem.

 

Din hjerne vil konstant og ustyrbart producere tanker. Med metakognitiv terapi lærer du at styre hvor meget opmærksomhed, du skænker disse tanker. Ved mindre opmærksomhed kommer helt automatisk færre symptomer på stress angst mv.

Kontakt oplysninger

Email: ch@stamina-psykologerne.dk
Tlf. nr. 6017 3663

Indtal gerne en besked på STAMINAs telefonsvarer, så vil du hurtigt blive kontaktet for aftale. Ved fremsendelse af mail, er det vigtigt at tekstindholdet af din mail, er neutralt for at beskytte dine personfølsomme data.

Inden vi mødes første gang

I forbindelse med accept af regler og betingelser i forhold til praksisdrift, overholdelse datasikkerhed, psykologbehandling og samtykke, bedes du inden første møde downloade, printe og underskrive følgende dokumenter

  • Datasikkerhed
  • Praksisbetingelser
  • Samtykkerklæring

Disse dokumenter bedes du medbringe i forbindelse etablering af forløb.

Find vej

STAMINA psykologerne

Psykolog Charlotte Høyrup

Nordre Jernbanevej 37, 1

Hillerød Stationsbygning

3400 Hillerød

Cvr.nr. 30 84 28 71