LØSNINGSFOKUSERET/LØFT

I denne terapiform tager vi udgangspunkt i hvad du gerne vil. Udgangspunktet ligger i et fokus på din stamina, og i din styrke til at løse dine udfordringer?

Løsningsfokuseret terapi er orienteret mos af klarlægge det du ønsker, der skal ske fremmadrettet samt orienteret mod hvorledes dine ønsker kan opnås.

I LØFT (den løsningsfokuserede terapi) er det således de løsningsfokuserede og fremtidsorienterede spørgsmål, der vil være ”agenda”. I praksis handler det om at blive klar over hvad du kan ændre og hvad du kan gøre anderledes. Den styrkebaserede tilgang vil gøre, at du vil opleve din selvtillid. ”vækster” – og giver ”empowerment” med moderne ord.

Kontakt oplysninger

Email: ch@stamina-psykologerne.dk
Tlf. nr. 6017 3663

Indtal gerne en besked på STAMINAs telefonsvarer, så vil du hurtigt blive kontaktet for aftale. Ved fremsendelse af mail, er det vigtigt at tekstindholdet af din mail, er neutralt for at beskytte dine personfølsomme data.

Inden vi mødes første gang

I forbindelse med accept af regler og betingelser i forhold til praksisdrift, overholdelse datasikkerhed, psykologbehandling og samtykke, bedes du inden første møde downloade, printe og underskrive følgende dokumenter

  • Datasikkerhed
  • Praksisbetingelser
  • Samtykkerklæring

Disse dokumenter bedes du medbringe i forbindelse etablering af forløb.

Find vej

STAMINA psykologerne

Psykolog Charlotte Høyrup

Nordre Jernbanevej 37, 1

Hillerød Stationsbygning

3400 Hillerød

Cvr.nr. 30 84 28 71